Hopp til innhold


Abonner på nyheter fra Fylkesmannen

Nyheter

 • 22.08.2017

  140 aktører deltar i kriseøvelse på Lillehammer

  Mer enn 140 aktører fra et titalls virksomheter er med når det arrangeres kriseøvelse i området Olympiaparken, Lillehammer Hotell og sykehuset torsdag 24. august. Alle «blålysetatene» er med, og Lillehammer kommune skal øve sin krisehåndtering.                                                                    

  [ Les mer ]

 • 21.08.2017

  Enklare å melde frå om mobbing

  Ønskjer du å melde frå om mobbing og dårleg skulemiljø? Fylkesmannen har fått eit nytt digitalt meldeskjema.

  [ Les mer ]

 • Her er temaet som skal håndtere "mobbesaker": Anders Riis, Jon Kristian Sørmo og Mari Beate Berg sammen med utdanningsdirektør Ingrid Bøe. Marit Kval Hagemoen i teamet var ikke til stede da bildet ble tatt.
  16.08.2017

  -Vil være en garantist for barnas trivsel!

  -Vi skal være en garantist for at barn opplever et trygt og godt skolemiljø, sier utdanningsdirektør Ingrid Bøe hos Fylkesmannen i Oppland. -Det er nesten 22.000 barn og unge i grunnskolen i Oppland. Dessverre vet vi noen av disse føler seg utrygge og ikke trives på skolen, sier hun.

  [ Les mer ]

 • 16.08.2017

  Nytt skoleår – null mobbing?

  Nær 22.000 barn og unge starter et nytt grunnskoleskoleår. Noen av dem vil ikke trives på skolen, og heller ikke føle trygghet der. Dette må vi i fellesskap komme til livs, skriver utdanningsdirektør Ingrid Bøe i en blogg.

 • Sigurd Tremoen
  15.08.2017

  Nå vil fylkesmannen at Oppland slår Hedmark!

  Fylkesmann og leder av fylkesaksjonskomiteen for TV-Aksjonen i Oppland, Sigurd Tremoen, går nå ut og ber kommunene støtte opp om årets aksjon. Vil 26 Opplandskommuner gi mer enn 22 Hedmarkskommuner i år?

  [ Les mer ]

Flere nyheter


Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger