Hopp til innhold


Abonner på nyheter fra Fylkesmannen

Nyheter

 • 944 dager er det mellom disse bildene. Eneste i Tenketanken på begge er Bengt Fasteraune - ellers er Eli Blakstad (Fylkesmannen) og Sten Celius (KS) med fra sekretariatet på begge.
  TIRSDAG 30.08.2016

  Tenketank i 944 dager

  Denne uka var muligens siste møte i Tenketanken, som i sin tid ble opprettet av KS og Fylkesmannen for å gi innspill i kommunereformen. Reformen skal nå oppsummeres av Fylkesmannen, og Tenketankens bønn var: «Vær tydelig».

  [ Les mer ]

 • FREDAG 26.08.2016

  Oppland holder 2.plassen

  Oppland og Hedmark står for 40% av avvirkningen i landet i 1.halvår 2016, h.h.v 13% i Oppland og 27% i Hedmark.  Men prisene har hittil i år falt ytterligere for sagtømmer, mens massevirkeprisene holder seg stabilt lave. 

  [ Les mer ]

 • Fylkesmann Sigurd Tremoen og leder i komiteen, Geir Pollestad.
  TORSDAG 25.08.2016

  Næringskomiteen fikk nyttige innspill i Gjøvikregionen

  Stortingets næringskomite var på en todagerstur i Innlandet tidligere denne uka. I Oppland fikk de sett på næringsliv og verdiskaping i Gjøvikregionen, og fikk med seg både utfordringer og nyttige innspill i sitt videre arbeid.  

  [ Les mer ]

 • TIRSDAG 23.08.2016

  Inviterer til dialog om kommunereform-vurderinger

  Fylkesmannen tar med sitt utkast til notat om kommunereformen på årets «fylkestur» 15.-23. september og inviterer dermed til dialog om sine vurderinger. Utkastet blir offentliggjort allerede 8. september.

  [ Les mer ]

 • FREDAG 19.08.2016

  Presisering av ferdselsreglene for tidligere Hjerkinn skytefelt, bruk av el-sykkel

  Bruk av el-sykkel på Snøheimvegen og øvrige veger i tidligere Hjerkinn skytefelt er ikke tillatt. Fylkesmannen har denne uka fått spørsmål om bruk av el-sykkel i det tidligere skytefeltet. Dette sier ferdselsreglene vi hittil har utformet ingenting om. Vi har vurdert spørsmålet og kommer nå med denne presiseringen.

  [ Les mer ]

Flere nyheter


Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger