Hopp til innhold


Abonner på nyheter fra Fylkesmannen

Nyheter

 • Her er temaet som skal håndtere "mobbesaker": Anders Riis, Jon Kristian Sørmo og Mari Beate Berg sammen med utdanningsdirektør Ingrid Bøe. Marit Kval Hagemoen i teamet var ikke til stede da bildet ble tatt.
  16.08.2017

  -Vil være en garantist for barnas trivsel!

  -Vi skal være en garantist for at barn opplever et trygt og godt skolemiljø, sier utdanningsdirektør Ingrid Bøe hos Fylkesmannen i Oppland. -Det er nesten 22.000 barn og unge i grunnskolen i Oppland. Dessverre vet vi noen av disse føler seg utrygge og ikke trives på skolen, sier hun.

  [ Les mer ]

 • 16.08.2017

  Nytt skoleår – null mobbing?

  Nær 22.000 barn og unge starter et nytt grunnskoleskoleår. Noen av dem vil ikke trives på skolen, og heller ikke føle trygghet der. Dette må vi i fellesskap komme til livs, skriver utdanningsdirektør Ingrid Bøe i en blogg.

 • Sigurd Tremoen
  15.08.2017

  Nå vil fylkesmannen at Oppland slår Hedmark!

  Fylkesmann og leder av fylkesaksjonskomiteen for TV-Aksjonen i Oppland, Sigurd Tremoen, går nå ut og ber kommunene støtte opp om årets aksjon. Vil 26 Opplandskommuner gi mer enn 22 Hedmarkskommuner i år?

  [ Les mer ]

 • 09.08.2017

  Felt ulvetispe var kjent skadevolder på sau

  Ulvetispa som ble felt mandag morgen i Øste Toten er den samme som tidligere har drept eller skadd bortimot 300 sauer på Hadeland og Toten i sommer. Det viser DNA-analyser gjennomført av Rovdata.

  [ Les mer ]

 • 09.08.2017

  Søk om regionale miljøtilskudd for 2017

  Søknadsfristen er 15. oktober for landbruksforetak som vil søke regionale miljøtilskudd. For beitelag er fristen 1. november. Les nedenfor om vilkårene for å få tilskudd.  Du kan søke fra 1. august.

  [ Les mer ]

Flere nyheter


Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger