Hopp til innhold


Abonner på nyheter fra Fylkesmannen

Nyheter

 • 23.03.2017

  Embetet som fylkesmann lyst ut

  Embetet som leder av Fylkesmannsembetet i Oppland og Hedmark er lyst ut. Fylkesmannen vil lede en forvaltningsenhet med ca. 270 ansatte. Kontorsted besluttes senere. Søknadsfristen er satt til 6. april. Se full utlysningstekst her.

 • Mitt livs ABC trinn 2
  21.03.2017

  Kompetanseheving - tjenester til utviklingshemmede

  Fylkesmannen i Oppland oppfordrer alle som jobber innen dette fagområdet til å gjennomføre denne opplæringen. Det kan søkes om midler fra kompetanse- og innovasjonsmidlene til  gjennomføring av denne opplæringen.

  Frist for å søke er 15.april. Ta kontakt med din kommune, da Fylkesmannen skal ha en felles søknad fra den enkelte kommune.

  [ Les mer ]

 • 21.03.2017

  Over en million kroner til elvemusling, åkerrikse, sumpaniskjuke og slåttemark

  Fylkesmannen har nå fordelt årets tilskudd til trua arter og naturtyper. Skjøtsel av slåttemark, slåttemyr og dragehode, samt rekrutteringstiltak for elvemusling og åkerrikse er blant tiltakene som får tilskudd i 2017.

  [ Les mer ]

 • Oljelagune
  21.03.2017

  Klage fra GLT-Avfall på Gjøvik ble ikke tatt til følge

  Miljødirektoratet har tatt endelig beslutning i klagesaken om behandling av oljeholdig avfall.

  [ Les mer ]

 • 20.03.2017

  Forvaltningsplan for moskus - høring

  Fylkesmannen i Sør-Trøndelag har nylig sendt ut forslag til ny forvaltningsplan for moskusbestanden på Dovrefjell på høring. Det er et mål at planen skal gjenspeile samfunnets ønske om hvordan arten skal forvaltes.

  Fylkesmannen i Sør-Trøndelag har utarbeidet forvaltningsplanen i samarbeid med Fylkesmannen i Oppland og Fylkesmannen i Møre og Romsdal.

  [ Les mer ]

Flere nyheter


Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger