Hopp til innhold


Abonner på nyheter fra Fylkesmannen

Nyheter

 • Alle var fornøyde! Fra v. fylkesmann Sigurd Tremoen, avd.direktør Asbjørn Lund, Anne Gunn Sletten, som arbeider med kommuneøkonomi hos Fylkesmannen, ass. rådmann Odd Arnvid Bollingmo og ordfører Leif Waarum, begge Vestre Toten.
  24.05.2017

  Oppland har nå ingen kommune på ROBEK-lista

  Nå har alle Opplandskommunene orden på økonomien. Vestre Toten kommune har vært i Register for betinget godkjenning og kontroll (ROBEK) siden 2011 – men er nå utmeldt. Det ble markert hos Fylkesmannen.

  [ Les mer ]

 • 24.05.2017

  Viewpoint Lågen

  Etter en meningsmåling med nærmere tusen stemmer er det klart at navnet på bygget ved Mosodden i Lillehammer blir Viewpoint Lågen.

  [ Les mer ]

 • Grått og vått under befaring på Maihaugen med folk fra slottet og politiet - men skal altså 600 møtes I SOLSKINN 13. juni til hagefest.
  19.05.2017

  Nå får 600 invitasjon til kongelig hagefest

  I disse dager får 300 opplendinger og 300 hedmarkinger en invitasjon utenom det vanlige i posten. Den kommer fra Det kongelige Hoff, og er en invitasjon til Hagefest på Maihaugen på Lillehammer tirsdag 13. juni.

 • 19.05.2017

  Ny foreløpig rapport etter tilsyn med Land barneverntjeneste

  Fylkesmannen har utarbeidet ny foreløpig rapport etter tilsyn med Land barneverntjeneste.

  [ Les mer ]

 • 19.05.2017

  Mange lokale tiltak for klima- og miljøvennlig jordbruk

  Optimal bruk av gjødsel og drivstoff og bedre drenering og jordstruktur er viktig for å rette jordbruket bedre inn mot klimaendringene. Dette er også sentrale tema for årets tilskudd fra landbrukets klima- og miljøprogram i Oppland, sammen med tiltak for mindre erosjon fra jordbruksareal og skjøtsel av jordbruksmark som er viktig for naturmangfoldet.

  [ Les mer ]

Flere nyheter


Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger