Landbruksforvaltning i kommunen - kurs for nytilsatte

Dato:
13. mars 2019 11:00 - 14. mars 2019 15:00
Sted:
Havørna, Moloveien 10/12, Bodø
Ansvarlig:
Fylkesmannens landbruks- og reindriftsavdeling
Målgruppe:
Ansatte i kommunal landbruksforvaltning, primært nytilsatte

Kurset skal gi overblikk over lovsaker, tilskudds- og erstatningsordninger og andre oppgaver som kommunen har ansvar for på landbruksområdet. 

Kommunenes landbruksforvaltning har et bredt arbeidsfelt og det er mye å sette seg inn i når du er ny. Vi inviterer derfor til to dager på Statens hus i Bodø, der du får møte mange oss på landbruks- og reindriftsavdelinga, får informasjon om våre forventninger til kommunens saksbehandling, oversikt i over viktige frister og verktøy du må bruke i jobben.

Siden vi bare har to dager kan ikke alt bli like dyptpløyende, men i løpet av disse to dagene vil du få en god oversikt du kan bygge videre på. 

Program

Programmet ligger vedlagt som PDF.

Skogøkt før lunsj 13. mars!

Skogbrukere inviteres eksklusivt til en økt med Gunnar Nygaard om ØKS og webskas og annet skogstoff onsdag 13. mars kl 9-11. Kryss av for dette i påmeldingsskjemaet hvis du ønsker å delta. 

Målgruppe

Vi ønsker primært å nå medarbeidere i kommunene (saksbehandlere og ledere) som har ansvar for landbrukssaker, og som er ansatt etter vårt forrige kurs som var i november 2016. Andre interesserte kan gjerne melde seg på, men vent med å bestille reisen til Bodø! Vi kontakter alle påmeldte etter påmeldingsfristen 20. februar med informasjon om du har fått plass på kurset eller ikke. 

Kostnader

Deltagerne (arbeidsgiver) dekker egne kostnader til reise og overnatting. Fylkesmannen holder møterom og dekker kostnader til felles lunsj og middag.

Bestill overnatting selv

Vi har holdt av noen rom på Skagen hotell, som du kan benytte deg av hvis du ønsker det. Kontakt dem i så fall direkte for å bestille overnatting og henvis til avtale med fylkesmannen (tlf 75 51 91 00, e-post booking@skagen-hotel.no). Prisen er 1 295,- for enkeltrom med frokost. 

Påmelding

Meld deg på med skjemaet under innen 20. februar.

Presentasjoner

Presentasjonene våre lastes opp på siden her etter kurset.

Påmeldingsskjema

Jeg melder meg på

Jeg godtar at mitt navn synliggjøres på deltakerliste på nettsiden
Dato:
13. mars 2019 11:00 - 14. mars 2019 15:00
Sted:
Havørna, Moloveien 10/12, Bodø
Ansvarlig:
Fylkesmannens landbruks- og reindriftsavdeling
Målgruppe:
Ansatte i kommunal landbruksforvaltning, primært nytilsatte