Finnmarksdagan 2018

Dato:
7. februar - 9. februar
Sted:
Thon Hotell Kirkenes
Ansvarlig:
Fylkesmannen i Finnmark og KS
Målgruppe:
Ordførere og rådmenn i Finnmark

7.-9. februar 2018 inviterer Fylkesmannen i Finnmark og KS Finnmark fylkets ordførere og rådmenn til Finnmarksdagan 2018 i Kirkenes. Meld deg på innen 25. januar. 

7.-9. februar 2018 samler vi Finnmarks ordførere i rådmenn i Kirkenes for felles fagkonferanse. Vi slår sammen KS Finnmarks årlige Strategikonferanse, Fylkesmannens dialogmøte og Finnmarkseiendommens møte med ordførere og rådmenn og inviterer til Finnmarksdagan 2018!

Ved å samle disse tre møtene og invitere inn andre relevante aktører, blir møtebelastninga på kommunene mindre. En stor felles møtearene, er også en verdi i seg selv. Vi håper Finnmarks ordførere og rådmenn har mulighet til å delta på hele samlinga. 

Foreløpig program

Tema for dagene er blant annet reform og omstilling, sikkerhetspolitikk, totalforsvaret og satsinger i 2018. Finnmarkseiendommen har også egen programpost. 

Her finner du programmet

Praktisk

Finnmarksdagan 2018 er lagt til Thon Hotell Kirkenes. Vi starter med lunsj 11:30 onsdag 7. februar og avslutter med lunsj fredag 9. februar. Onsdag kveld blir det middag på hotellet, torsdag kveld blir det middag på Restaurant Gapahuken. Vi setter opp felles transport til restauranten torsdag kveld. 

Påmelding

Meld deg på her innen 25. januar

Velkommen!

Dato:
7. februar - 9. februar
Sted:
Thon Hotell Kirkenes
Ansvarlig:
Fylkesmannen i Finnmark og KS
Målgruppe:
Ordførere og rådmenn i Finnmark

Kontaktpersoner