Sørlandet først med likestillingssertifikat

Som først i landet, har 15 virksomheter i Agder gjort seg fortjent til å bli sertifisert som likestillingsbedrift. Vi er stolt over å være blant disse fremtidsrettede bedriftene.

I en høytidelig seremoni på Kilden i Kristiansand tirsdag 5. juni, mottok representanter for de 15 virksomhetene bevis på at de har fylt kravene til å bli sertifisert som likestilte bedrifter, som de første i Norge.

De 15 virksomhetene er: Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder, Dyreparken Utvikling AS, Avigo, Agder Energi, Fædrelandsvennen, GE Healthcare, Hennig-Olsen Is, Ikea Sørlandet, Kristiansand kommune, Kvinesdal kommune, Mandal kommune, Norgesenergi, Sparebanken Sør, Strømmestiftelsen og Sørlandet sykehus.

"Vi glade og stolte over å være blant de 15 virksomhetene. All ros til vårt Likestillingsutvalg, som har jobbet engasjert med å påse at vi fyller kriteriene for å kunne bli sertifisert som likestilt bedrift. Dette har vært en inspirerende prosess. Nå starter det egentlige arbeidet!" sier fylkesmann Stein A. Ytterdahl.