RSS

Nyheter

 • MANDAG 15.09.2014

  Plankonferansen 11. - 12. november

  Jobber du med plan- og bygningssaker, arealplanlegging, er leder for planavdeling, sitter i planutvalg, eller på annen måte kommer i befatning med plan- og bygningsloven? Da kan du ha mye å hente på å delta på denne konferansen!

  [Les mer]

 • Matz Sandman
  ONSDAG 10.09.2014

  Løfter best i flokk

  -  Om ikke finnmarkskommunene vil slå seg sammen så tror jeg ikke det kommer til å skje noe som helst, sa tidligere rådmann Matz Sandman på fylkesmannens møte om kommunereformen i Honningsvåg. Se presentasjoner på høyre side i artikkelen.

  [Les mer]

 • ONSDAG 10.09.2014

  Markering Skogfoss-Varangerbotn

  Tirsdag 9. september deltok fylkesmann Gunnar Kjønnøy på markeringen av den nye kraftlinjen Skogfoss-Varangerbotn. - Åpningen av den nye linjen er et nytt og viktig skritt for økt energitilgang som grunnlag for ny industriell aktivitet og bedre forsyningssikkerhet. Etter mange år med usikkerhet, skjer det noe, sa Kjønnøy i sine avslutningsord. 

  [Les mer]

 • MANDAG 08.09.2014

  Prosessen er i gang

  Frp-ordfører Lasse Haughom i Vardø (bildet) er en av ordførerne som er skeptisk til kommunereformen. Likevel er han og de fleste finnmarkskommunene - noe motstrebende - positive til en prosess for å avklare om det er aktuelt å slå seg sammen med nabokommuner.

  [Les mer]

Følg oss på sosiale media