RSS

Nyheter

 • FREDAG 12.09.2014

  Videregående kurs i økonomisk rådgivning/gjeldsrådgivning

  Fylkesmannen i Buskerud, Telemark og Vestfold inviterer til videregående kurs i økonomisk rådgivning 5. og 6. november 2014. Kurset bygger på grunnkurset i økonomisk rådgivning og deltakerne må ha minimum forkunnskaper tilsvarende dette grunnkurset.

  [Les mer]

 • FREDAG 12.09.2014

  Vil du være verge i Hallingdal eller Drammensområdet?

  Er du en engasjert og pålitelig ressursperson med interesse for mennesker? Da er du kanskje den vi søker.

  [Les mer]

 • ONSDAG 10.09.2014

  kick-off konferanse om matematikk i barnehagen

  Fylkesmannen har arrangert en vellykket kick-off konferanse om matematikk i barnehagen i samarbeid med Matematikksenteret.

  [Les mer]

 • TIRSDAG 09.09.2014

  Reguleringsplanen for Utvika

  Fylkesmannen stadfester Hole kommunes vedtak om reguleringsplan for Utvika. Planen omfatter parkeringsplass, brygge og avkjørsel fra Fylkesvei 155. Eiendommen eies av AUF. Reguleringsplanen for Utøya og reguleringsplanen for minnesmerket og parkeringsplassen på Sørbråten er egne saker som behandles hver for seg.

  [Les mer]

 • MANDAG 08.09.2014

  Velkommen til ØKOUKA i Drammen

  Fylkesmannen i Buskerud har tatt initiativ til ØKOUKA i Drammen i uke 39. Under ØKOUKA kan du besøke åpne økologiske gårder, lære om meitemark på torget eller delta på kurs hvor du baker med økologisk mel og lager økologiske sjokolader.

  [Les mer]

 • FREDAG 05.09.2014

  Lekeressurs i barnehagene!

  Fylkesmannen i Buskerud inviterer barnehagene i Buskerud til å søke om midler til "Lekeressurs i barnehagen". Tiltaket ble satt i gang i fjor og er svært godt mottatt av kommuner, barnehager, barn og foreldre.

  [Les mer]

Følg oss på sosiale media